Ceea ce oamenii doresc de fapt,
nu este cunoaşterea,
ci certitudinea. (Bertrand Russel)







duminică, 28 martie 2010

Joy.

Mda. Foarte interesant, n-am ce spune. Cu adevărat uimitor. Au schimbat arhitectura casei şi aspectul grădinii. A, da, şi au înlocuit fântâna arteziană. Însemnul contractului se află în ochiul drept al lui Alois (punem pariu că la Claude e pe mâna stângă?). Să vedem ce mai apare în continuare. Furculiţe şi cuţite pe post de arme?! Incredibil de original. O menajeră dubioasă cu părul alb (aş râde dacă n-ar fi aşa de tragic). Claude parcă e Sebastian 2, în timp ce Alois îmi pare cu mult inferior lui Ciel; acesta din urmă nu s-ar exterioriza nicicând cum o face înlocuitorul său. Ciel n-a vărsat nicio lacrimă nici măcar atunci când a fost torturat. Iar la sfârşit ne apare un fundal pe care scrie "Kuroshitsuji", după care trânteşte cineva un "II" fix în mijlocul ecranului. Uau. Spechless.
Mi-am zis că nu voi face comparaţie şi voi lua lucrurile ca atare. Dacă va citi Crissy asta, sunt sigură că îşi va da ochii peste cap, la cât am înnebunit-o pe subiectul ăsta. Dar nu pot să mă abţin. Pur şi simplu nu pot. Mi-e ciudă. Nu ştiu pe ce sau pe cine, dar mi-e ciudă. Aproape că îmi doresc să nu fi descoperit niciodată "Kuroshitsuji".

3 comentarii:

  1. Of, uby drag, nu trebuie sa te consumi atata pentru asta. Si te rog eu mult sa nu mai zici prostia aia din final. Kuroshitsuji va ramane mereu Kuroshitsuji, indiferent de ce va fi dupa el. Ai mare dreptate, e o copie groaznica. Lasa-ma doar sa adaug ca, dupa parerea mea, Claude nu ii vine nici la degetul lui Sebastian. Cel putin din ce am vazut, mi se pare un personaj cam plat. Daca pana si eu, care nu il plac pe Sebastian, am ajuns sa spun asta... cred ca am sumarizat parerea mea.

    RăspundețiȘtergere
  2. Când am văzut pentru prima dată trailer-ul (cel pe care îl şi postasem iniţial; ulterior a fost şters), calitatea imaginii era destul de proastă. Se pare că, de fapt, Claude nu foloseşte tăcâmuri pe post de arme; doar aranjează masa pentru un invitat care presupun că urmează să încheie un contract cu Alois :-))
    Ştiu, uby, ştiu... Nu am de gând să mă mai consum pe subiectul ăsta. Să facă ce vor ei; păcat că au stricat bunătate de manga.

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu totusi parca am vazut ca arunca cu cutite si furculite. Cat despre pregatit masa pentru un invitat... gosh - isn't that deja-vu? :))

    RăspundețiȘtergere