Ceea ce oamenii doresc de fapt,
nu este cunoaşterea,
ci certitudinea. (Bertrand Russel)







miercuri, 27 ianuarie 2010

Finalitate (?)

Am încercat de multe ori să ţin un jurnal. Am dat greş de fiecare dată. Fie nu aveam răbdarea necesară de a scrie în mod constant în filele sale, fie amânam momentul, fie nu-l mai găseam când aveam nevoie de el. Am încercat să postez în unul virtual pe un forum. L-am abandonat şi reluat de nenumărate ori. Acum mi-am propus să mă străduiesc din nou. Sper să fie de lungă durată. Dacă nu, am să renunţ definitiv la ideea asta. Şi gata.

3 comentarii:

  1. Si eu sper sa ajung sa citesc cat mai multe randuri frumoase de la tine pe acest blog, care, by the way, arata foarte dragut si promitator. Gambate, neko-chan:*.

    RăspundețiȘtergere
  2. .. hai să îţi dau un sfat micuţ .. înainte nici eu nu vroiam să îmi ţin blogul, dar într-o zi mi-a venit ideea strălucită, de a continua să scriu .. şi scriam .. şi uite aşa am ajuns la mai multe postări .. nu postez ceva în fiecare zi, dar când am ceva interesant de zis, scriu pe blog .. aşa că păstrează-l .. sper să citesc cât mai multe pe acest blog .. te iubesc mult vecinica, prietena şi surioara mea, pt că, colegă nu îmi mai eşti .. puuuuuuuuuup ..

    RăspundețiȘtergere
  3. Potty, nu trebuie sa scrii mereu. Am lasat blogul meu de multe ori prada panzelor de paianjeni si e bine ca totusi e acolo. Ma ajuta adesea..
    :*

    RăspundețiȘtergere